CV en WERK

Op dit moment ben ik werkzaam bij Tragpi. Tragpi is een adviesbureau met als belangrijkste activiteit het leveren van geïntegreerde oplossingen voor kostprijs- en kwaliteitsmanagement aan ziekenhuizen in binnen- en buitenland. Op de website van Tragpi staat meer informatie: www.tragpi.nl.

 

Ik vervul binnen Tragpi de functie consultant. Mijn eigenschappen zijn doorzettingsvermogen, vernieuwend, leergierig, discipline, organiserend, ondernemend en sociaal.Samen met het ziekenhuis zorg ik ervoor dat zij hun kosten, hun kwaliteit en hun sterke en zwakke punten inzichtelijk krijgen en zo verbetering kunnen aanbrengen binnen hun ziekenhuis. De zorg heeft mij altijd aangetrokken. Het gaat om meer dan alleen geld,

het gaat om de gezondheid van mensen.

 

RANDACTIVITEITEN

 

Voor deze baan heb ik naast het schaatsen en studeren nog een aantal randactiviteiten vervult. Twee jaar lang (2009 en 2010) was ik lid van de Atletencommissie van de Koninklijke Nederlandse Schaatsenrijders Bond (KNSB). Samen met een aantal andere schaatsers gaven wij de bond advies.

Daarnaast ben ik in 2010 de initiatiefnemer geweest van de Holland Cup. Dit is een reeks van schaatswedstrijden die nu nog steeds op de schaatskalender staat. Ik schreef een nieuw wedstrijdbeleid en de KNSB verbond hier een werkgroep aan. Samen hebben wij ervoor gezorgd dat deze reeks wedstrijden toegevoegd werden aan de wedstrijdkalender, en zo de wedstrijdkalender, vooral voor de sub-schaatsers verbeterde.

Inloggen
Sanne van der Star - site by site by Kant en Klare site uw eigen unieke website!